Saint Ellen advies & coaching
Jouw HR adviseur

Je reddende engel


Niet alleen je medewerkers mogen zich Happy voelen in hun werk, ook jij als ondernemer. Helaas kom je door de dagelijkse afleidingen soms niet toe aan datgene waar jouw kracht ligt. Laat JouwHRadviseur je daarbij helpen. 

Jouw reddende engel helpt je diverse HR zaken strategisch in te vullen, met oog op de business en een duidelijke deadline. Jouw medewerkers happy, jij happy. Belangrijker nog de focus kan weer daar liggen waar het moet liggen: De klant, business en groei. 


HR post 1
HR post 1


JouwHRadviseur kan je helpen op alle facetten van HR. Van strategisch advies, performance appraisals, interne communicatie, tot aan een nieuw arbeidsreglement. Wij kunnen je helpen met kleine projecten tot aan het toekomstbestendig maken van je bedrijf met inzet van je huidige personeelsbestand. 

JouwHRadviseur is ontstaan uit enthousiasme voor de groei van bedrijven en mensen. Een onderneming (en vooral de mensen) heeft behoefte aan duidelijkheid, energie van anderen en eigen groei. Vanuit deze 3 kernpunten kan JouwHRadviseur van elke HR uitdaging een succes maken.